Лудогорец няма намерение да се откаже от желанието си да

...
Лудогорец няма намерение да се откаже от желанието си да
Коментари Харесай

Лудогорец няма намерение да се откаже от Краев

Лудогорец няма желание да се откаже от желанието си да притегли Андриан Краев. Клубът от Разград ще нападна с нова оферта през зимата, стига тогава халфът към момента да е благосъстоятелност на Левски. Очакванията са тогава обаче предлагането ще бъде занижено, а повода е, че халфът ще влезе в заключителните шест месеца от контракта си със " сините ". Настоящият договор на 24-годишния футболист изтича в края на сезона. От " Герена " му насочиха предложение за нов, както заяви " Тема Спорт ". Но парафирано ново съглашение сред двете страни няма.

При липса на автограф под нов контракт Левски е заплашен да изпусне Краев без пари през лятото. Още от 1 януари идната година отбранителният полузащитник ще може свободно да води диалози с други клубове и даже да подпише прелиминарен контракт с който избере. А след края на акцията да премине в него като свободен сътрудник.

В момента той е част от националния тим на България, на който през днешния ден следва контрола с Иран, а по-късно и посещение на Черна гора в подготовка за Европейското състезание - в неделя, 10 септември.
 Левски отхвърли да продаде Анди Краев на Лудогорец
Левски отхвърли да продаде Анди Краев на Лудогорец

" Орлите " желаят да се подсилят с първокласен български футболист
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР