Лудогорец излиза днес от 17 часа в първи мач от

...
Лудогорец излиза днес от 17 часа в първи мач от
Коментари Харесай

Лудогорец излиза срещу Астана, знае съдбата си, ако отпадне или продължи

" Лудогорец " излиза през днешния ден от 17 часа в първи мач от третия прелиминарен кръг на Лига Европа против " Астана " в казахстанскта столица. Реваншът е идната седмица в Разград.

Двубоят ще се играе на неестествен терен - " Астана " разполага единствено с подобен за публични мачове. Помощник-треньор на тима е Саид Ибраимов, който години наред бе част от щаба на Станимир Стоилов.

През предходната седмица " Лудогорец " отпадна от пресявките в груповата фаза на Шампионската лига, като отстъпи пред " Олимпия " (Любляна) и в този момент може да продължи в един от по-ниско котиращите се шампионати на УЕФА. " Орлите " научиха противниците си в четвъртия кръг на Лига Европа и Лигата на конференциите - той е плейофен, след него стартира груповата фаза. 

Ако тимът на Ивайло Петев отстрани " Астана ", остава в ЛЕ и в решителния спор за групите ще срещне колоса " Аякс ", отреди жребия. Стигне ли борби с 4-кратния европейски първенец и отстъпи, " Лудогорец " влиза в Лигата на конференциите.

" Олимпия " (Любляна), който в профил " Лудогорец " във втория кръг на ШЛ, ще играе с спечелилия от " Карабах " (Азербайджан) и ХИК " Хелзинки ", в случай че бъде отстранен от " Галатасарай ".

В случай, че " зелените " се препънат пред " Астана ", опонент за групите на Лигата на конференциите ще един всред първенците на Латвия и Албания - " Валмиера " (Латвия) или " Партизани " (Тирана).

Срещите ще се играят на 24-ти и 31 август. " Астана " или " Лудогорец " ще бъде хазаин в първата среща в плейофа на третия шампионат на УЕФА.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР