Лудогорец II победи с 5:0 Марица (Пловдив) и записа четвърта

...
Лудогорец II победи с 5:0 Марица (Пловдив) и записа четвърта
Коментари Харесай

Дубълът на Лудогорец надви Марица

Лудогорец II победи с 5:0 Марица (Пловдив) и записа четвърта поредна победа във Втора лига. Срещата от програмата на XXIV кръг в шампионата се игра на стадион " Гнездо на орли " и донесе доста страсти на феновете.

Първата чиста обстановка за гол се откри пред гостите в 21-та минута. Веселин Марчев се освободи от защитник в зелено и от към 10 метра стреля рисково, само че Дамян Христов с необикновен инстикт избави. В 39-та минута Димитър Илиев напредна по левия фланг и пусна прекрасен пас по тревата за Цветослав Петров, само че сантиметри не доближиха на плеймейкъра да засече и прати топката в мрежата. Две минути по-късно обаче Петров се реваншира и означи за 1:0, след асистенция на Бранимир Костадинов. При този резултат приключи първото полувреме.

През второто Тодор Живондов даде късмет на млади играчи и те не го разочароваха. В 68-та минута Йоан Йорданов прати топката в мрежата за 2:0.

В 68-та минута Росен Иванов бе най-съобразителен в наказателното поле и направи разликата класическа. В 79-та минута Владислав Найденов означи за 4:0.

Отново той наказа гостите с пето попадение в добавеното време на дуела. Секунди преди последния съдийски сигнал Симеон Вешев бе изведен очи в очи с Дамянов, само че стражът на " орлите " направи ужасно избавяне и резервира мрежата си суха.
 Созопол победи Янтра (Габрово) с 1:0 в мач от Втора лига
Созопол пристъпи към оцеляването във Втора лига след победа над Янтра (Габрово)

Лионел Самба воин за " небесносините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР