Лудогорец и Черно море излизат един срещу друг в мач

...
Лудогорец и Черно море излизат един срещу друг в мач
Коментари Харесай

Лудогорец чака Черно море при завръщането на Петев

Лудогорец и Черно море излизат един против различен в мач от 23-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на " Хювефарма Арена " в Разград е с начален час 14:15 и ще бъде управителен от Георги Гинчев.

Мачът е извънредно значим за разградчани, които записаха тъждество и загуба в последните си две срещи и изостават на четири точки от водача ЦСКА. На треньорския пост се завърна Ивайло Петев, който на два пъти направи отбора шампино преди десетина години. Сега Петев наследи на поста Анте Шимунджа, който се раздели с клуба след изненадващата домакинска загуба с 0:1 от Пирин в предходния кръг.

В игра се завръща капитанът Антон Недялков, който не игра против Пирин, защото получи контузия на загрявката. Аут за мача с Черно море са Бърнард Текпетей и Матиас Тисера, които се възвръщат от травми.

Гостите ще могат да разчитат на завърналия се северномакедонец Владко Дробаров. Защитникът падписа с “моряците ” през седмицата и ще заеме мястото на продадения в Рига - Петър Босанчич. Малко евентуално е обаче Дробаров да стартира в титулярния състав, защото му липсва игрова форма. В предходния кръг варненци изгубиха с 1:2 от Ботев Пловдив като хазаин и затвърдиха усещането, че този сезон играят по-успешно като посетител.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР