Лудогорец гостува на Шамрок Роувърс в мач-реванш от втори предварителен

...
Лудогорец гостува на Шамрок Роувърс в мач-реванш от втори предварителен
Коментари Харесай

Лудогорец гледа уверено към третия квалификационен кръг на Шампионската лига

Лудогорец гостува на Шамрок Роувърс в мач-реванш от втори прелиминарен кръг на Шампионската лига. Българският първенец идва в Дъблин с удобен задатък от три чиста гола след класическия триумф с 3:0 в първата среща в Разград. Вторият дуел на ирландска земя е през днешния ден от 22:00 часа българско време.

„ Зелените “ изиграха извънредно добър мач на „ Хювефарма Арена “, като значително си подсигуряваха продължаването в идната фаза на квалификациите. Пиерос Сотириу вкара на два пъти в границите на 10 минути още преди почивката, а в края на срещата Тиаго оформи класиката.

Лудогорец отпътува за Дъблин в понеделник сутринта, като ще гони триумф и във втория дуел, съобщи техническият шеф на тима Козмин Моци. „ Нашите момчета са умни, знаят, че още не е решено всичко и аз дори се надявам да си тръгнем от там с победа “.

Старши треньорът Анте Шимунджа отхвърли да разяснява възможния противник на отбора в идната фаза.

„ Няма метод да подценим противника. Имаме огромно почитание. Искам да играем на 100%. Мачът в Дъблин ще е доста друг. Наясно сме, че са ни проучили повече и ще играят с доста сила. Ние имаме нрав на спечелили. Искаме да спечелим, а не просто да се класираме. Трябва да сме съсредоточени през целия мач. Много е рано да мислим за Динамо Загреб или Шкупи “, съобщи словенският експерт.

При елиминиране на Шамрок, Лудогорец ще играе с един всред хърватския гранд Динамо Загреб или македонския Шкупи, като резултатът след първата среща е 2:2.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР