Лудогорец е осъществил първи изходящ трансфер за тази зима. Поне

...
Лудогорец е осъществил първи изходящ трансфер за тази зима. Поне
Коментари Харесай

В Турция: Лудогорец продаде играч на Трабзонспор

Лудогорец е осъществил първи произлязъл трансфер за тази зима. Поне такава информация пристигна от авторитетното турско издание "Фанатик ", съгласно което "орлите " са договорили продажбата на една от звездите си Джоди Лукоки в локалния гранд Трабзонспор.

Според информацията на медията, всички съществени параметри на договорката са конкретизирани, като остават единствено някакви дребни елементи, които обаче очевидно не са от такова значение, че да стопират прехвърлянето. Подробности за финансовите елементи обаче не се оповестяват.

В Трабзон потриват предостатъчно ръце, тъй като Лукоки пасва идеално на профила на търсения от клубното управление нападателен флангови състезател. Освен това и статистиката на конгоанеца с холандски паспорт е красноречива.

За интервала си в Разград той изигра 151 мача, в които има 29 гола и 20 асистенции. Последното му попадение беше извънредно скъпо, тъй като пристигна в мрежата на Ференцварош този четвъртък и на процедура с него Лудогорец се класира за пролетната фаза на Лига Европа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР