Лудогорец е намерил нов треньор на вратарите, но той разкри,

...
Лудогорец е намерил нов треньор на вратарите, но той разкри,
Коментари Харесай

Гуидо Нани: Отказах на доминанта в България

Лудогорец е намерил нов треньор на вратарите, само че той разкри, че е отказал тяхното предложение. Става дума за италианеца Гуидо Нани, който е работил цели 6 години в Рома.

" Вече натрупах доста огромен професионален опит. Преди седмица получих предложение да отида в Лудогорец. Това е тим, който е доминант в България и играе постоянно в груповите етапи на евротурнирите. Да ви кажа почтено аз обаче отхвърлих. Просто желая различен тип опит. Надявам се скоро да получа и други предложения ", разяснява Нани пред италианското издание TJ, представено от " Меридиан Мач ".

Един взор в биографията на Гуидо Нани демонстрира, че той е на 50 години и стартира като треньор на вратарите в школата на Лацио през 2006 година Четири години по-късно минава в огромния зложелател Рома, и то в мъжкия отбор. Там работи с имена като Войчех Шчесни, Морган де Сантис, Богдан Лобонц и Маартен Стекеленбург. За последно е бил част от Пескара, а в този момент е свободен сътрудник. Лудогорец търси треньор на вратарите, откакто германецът Бернд Дреер бе освободен от клуба през август. В момента тази служба прави Виктор Георгиев, който по принцип беше част от школата на " орлите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР