Лудогорец е на крачка от влизане в групите на Шампионската

...
Лудогорец е на крачка от влизане в групите на Шампионската
Коментари Харесай

Лудогорец елиминира Олимпиакос, на крачка е от групите на Ша...

Лудогорец е на крачка от влизане в групите на Шампионската лига, откакто отстрани Олимпиакос. Разградчани стигнаха до трагичен триумф след осъществяване на дузпи 4:1, а в постоянното време мачът приключи 2:2. Последното затруднение пред отбора от Делиормана е шведския гранд Малмьо, който се оправи с Рейнджърс на Стивън Джерард.

Ян М`Вила откри резултата в 30-ата минута, а в 48-ата Семедо си означи автогол. Лудогорец реализира цялостен поврат в 57-ата минута, когато Пиерос Сотириу осъществя дузпа за нарушаване против Кирил Десподов. В 68-ата минута Олимпиакос изравни посредством Ел Араби от скандална дузпа.

Гонзалвеш почисти в корнер, футболист на гърците се наведе прекомерно ниско и халфът на орлите без да желае го закачи в главата. Първоначално съдията от Израел вярно отсъди ъглов удар, само че по-късно първо сподели, че ще гледа ВАР, къкъвто обаче в тази фаза на шампионата няма. После промени решението си и уточни бялата точка, потвърждавайки, че е получил помощ от единия непряк арбитър. За похлупак реферът реши да вдигне жълт картон на Вердон, а по-късно и червен.

Антон Недялков обаче му сподели, че това не е второ, а първо предизвестие, съдията от Израел реши да си прегледа тефтерчето, видя, че е сбъркал и върна Вердон в игра.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР