Лудият Макс: Пътят на яростта“ оглави списъка с най-добрите филми

...
Лудият Макс: Пътят на яростта“ оглави списъка с най-добрите филми
Коментари Харесай

„Лудият Макс: Пътят на яростта“ е филмът на 21 век

„ Лудият Макс: Пътят на яростта “ оглави листата с най-хубавите филми на 21 век, формиран от специалисти от списание „ Емпайър “.

Авторите на класацията нарекоха кино лентата на австралийския режисьор Джордж Милър „ безкомпромисно произведение на изкуството “.

На второ място е първата част от трилогията, режисирана от Питър Джексън, „ Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена “. Третото е заето от „ Черният рицар “ на Кристофър Нолан. Експертите акцентираха интерпретацията на героя Жокер от артиста Хийт Леджър, наричайки я „ безпределно увлекателна “.

Четвъртото и петото място заемат „ Генезис “ и „ Лунна светлина “. На шесто място е биографичния филм за основаването на Facebook „ Социална мрежа “, на седмо е кино лентата по комикс „ Отмъстителите: Война до безкрайност “.

На осмо място е обществената хорър-драма „ Бягай “ от Джордан Пийл, който съгласно създателите на класацията се е трансформирал в една от сензациите на нашето време във въпросния род.

Десетката затваря „ Лабиринтът на Фавн “ от Гийермо дел Торо и мелодрамата „ Изгубени в превода “ на София Копола. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР