Луда надпревара като на кино се е разиграла снощи във

...
Луда надпревара като на кино се е разиграла снощи във
Коментари Харесай

Луда надпревара във Врачанско! Полицаи стреляха по младеж с „Ауди“, опитал се да ги изблъска от пътя

Луда конкуренция като на кино се е разиграла нощес във Врачанско сред юноша с „ Ауди А4 “ и служители на реда, научи организация BulNews.
Oколо 22.30 часа, в село Крива бара, униформени подали сигнал за прекъсване на лекия автомобил, само че лидерът настъпил газта и траял към село Хайредин. Служителите на реда почнали да преследват беглеца през селата Крива бара, Хайредин, Ботево, Бързина и Рогозен.
Малко преди село Хайредин, водачът навлязъл в лентата за насрещно придвижване, принуждавайки движещите се по нея коли да излязат от пътното платно.
Един от полицейските чиновници се опитал да респектира бандита като стрелял 3 пъти със стоп патрони в безвредна посока, само че и това не дало резултат. Водачът направил опит да изблъска патрулката от пътя и траял към Рогозен, където е бил спрян от чиновници на Министерство на вътрешните работи.
След като съумели да укротят състезателя, чиновниците на реда открили, че зад кормилото на „ Ауди “-то е 19-годишен гражданин на село Рогозен. Единственото му нарушаване било, че колата е спряна от придвижване. Младежът се оправдал пред униформените, че това е повода да не спре на подадения му сигнал.
Полицаите създали и проба за приложимост на алкохол на лидера, която се оказала негативна.
За нарушаванията са му формирани 3 акта по Закона за придвижване по пътищата и 1 акт по Закона за Министерството на вътрешните работи.
Младежът е арестуван в козлодуйското районно ръководство.

Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР