Лозан Панов ще бъде на балотаж, защото той поставя теми,

...
Лозан Панов ще бъде на балотаж, защото той поставя теми,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Панов ще стигне до балотаж

Лозан Панов ще бъде на балотаж, тъй като той слага тематики, които са структуроопределящи за политическия спор в България. Това съобщи Христо Иванов от „ Демократична България “ пред bTV.

„ Г-н Панов дълго време беше един от малцината институционални представители на гледните точки на демократичната общност… Не на последно място, той е самостоятелен, тъй като е излъчен от хора, които са самостоятелни “, изясни Иванов. По думите му в инициативния комитет за издигането на Панов за президент няма нито една партийна кандидатура.

„ Важно е да усетим смяната, която се случа във времето. Хората не желаят да сменим Бойко Борисов в ролята му на един огромен, който събира доста власт в себе си, с различен подобен “, сподели още съпредседателят на „ Демократична България “.

Той счита, че сега „ хората желаят диалогичност и всичко да се постави на кръглата маса на равнопоставен диалог, в който да преобладават публичните ползи “.

Иванов разяснява, че се надява в идващият парламент да стартира работа с изясненост към няколко неща: „ ще има обединения, които ще стъпят на цялостни, деликатно направени съдружни споразумения; ще има шерване на отговорност; ще има диалог за биографиите и потенциала на хората, които се предлагат на избрани позиции “. Според него ГЕРБ би трябвало да останат отвън властта задоволително дълго, тъй че да престанат да бъдат притежател на токсичност.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР