Лозан Панов побягна тази сутрин във ВСС, след като чу

...
Лозан Панов побягна тази сутрин във ВСС, след като чу
Коментари Харесай

Лозан Панов бяга от неловки въпроси за жена му, не иска да коментира миналото й на Черен лебед

Лозан Панов побягна тази заран във Висш съдебен съвет, откакто чу журналистически въпрос по какъв начин ще разяснява данните, че брачната половинка му Елисавета Панова е била обект на разследване като причинител на закононарушение по член 325 алинея 2 от Наказателния кодекс за безчинство, съпроводено от опозиция против орган на властта, предава Канал 3.

Панов спринтира по стълбите към Съвета, което към този момент се трансформира в негов патент. По същия метод той бягаше и при въпросите за неподадената си декларация пред Сметната палата.
Лъсна дълго критата истина за престъпното минало на дамата на Лозан Панов и за какво тя е Черният лебед
Случаят със брачната половинка на Панов е изключително очевиден поради обстоятелството, че политици са знаели за обстановката с Елисавета Панова. Доказателство за това са стенограмите на кръга АРГО, в които Христо Иванов, някогашен правосъден министър, назовава Панова - " Черен лебед ".
Компрометиращите обстоятелства за госпожа Панова, някогашна Ганева може да са били употребявани за напън над арбитър номер 1. Особено смущаващо е, че Панов и в този момент мълчи по тематиката и не дава информация за предишното на своята брачна половинка, за какво против нея е имало наказателно следствие, какви са резултатите от него, може ли това да въздейства върху работата му, оказван ли е напън върху него или върху неговата брачна половинка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР