Ловците на изгодни сделки са готови да направят това най-големият

...
Ловците на изгодни сделки са готови да направят това най-големият
Коментари Харесай

Разпродажби в деня на разпродажбите – най-добрите съвети и оферти от въздушни фритюрници Ninja до лаптопи Samsung Galaxy

Ловците на преференциални покупко-продажби са подготвени да създадат това най-големият ден на разпродажбите за извършване на покупки от четири години. Въпреки рецесията с разноските за живот, купувачите имат намерение да похарчат приблизително по £253 всеки по време на тазгодишния празничен сезон на отстъпките, откриха откриватели.

Индивидуалните бюджети ще бъдат с £24 по-големи, в сравнение с през 2022 година, с безумни продажби, носещи по този начин нужния подтик от £4,7 милиарда на търговците на дребно, разкриха данни от Barclays.

Междувременно четирима от всеки пет души споделят, че актуалният финансов климат не е повлиял на бюджета им за извършване на покупки – извънредно насърчителен знак за магазини. Дрехите, обувките и аксесоарите са най-търсените артикули, следвани от продуктите за хубост.

Изглежда обаче дните на дългите опашки от 5 часа сутринта пред физическите магазини са завършили, като цифрите демонстрират и три от четирима от нас ще купуват онлайн през днешния ден. Междувременно чиновниците още веднъж получават отмора в деня...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР