Ловецът на бежанци - Динко Вълев се изфука с нова

...
Ловецът на бежанци - Динко Вълев се изфука с нова
Коментари Харесай

Динко стъписа мрежата! Показа новия си звяр за 240 бона

Ловецът на бежанци - Динко Вълев се изфука с нова лъскава облага. Ямболията яхна черен състезателен мерцедес за към 240 бона, излиза наяве от фотоси в обществените мрежи.



Покупката на возилото става единствено месец откакто лъскавият златен мерцедес на Вълев бе помлян от камион .

В последните дни на юни камион със зърно удари колата на Динко в региона на нивите на основния път Ямбол - Сливен. От конфликта предницата на S-купето бе смачкана, а Динко попадна в болница.

" Както си карах, и от равнищата излезе камион ", споделя тогава героят от " ВИП брат ".

От случая Динко се отърва единствено със усложнения с дишането и комоцио. Заради гадене и прилошаване медиците му предложиха няколко дни да не гледа телевизия и да не употребява електронни устройства. След като се съвзел, Динко незабавно се заел да навакса празнината в гаража си.

Експерти изчисляваха, че мерцедесът с неповторимия цвят злато с диаманти коства към 350 бона, а ремонтът ще коства най-малко 50 хиляди лева Вместо да изправя ламарините на златистата си хубавица, ловеца на мигранти решил да си " подари " чисто нова кола.

Решил още веднъж се свърже с автодилърите си. Поръчал им тазгодишен състезателен модел на Мерцедес, съвсем като предходния.

За разлика от досегашния двуврат вид, този път Динко предпочел купе с 4 порти. Базовият модел стартира от 195 хиляди лв., като според от спомагателните екстри цената може да се удвои, прецизират осведомени.

Тузарското возило разполага с сред 400 и 600 конски сили под капака, както и 9-степенна скоростна кутия. За 4 секунди подвига 100 км/ч и харчи единствено 9 литра на 100 км, изясняват производителите.

Източник: Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР