Ловеч. Председателят на Народното събрание Димитър Главчев връчи награди на

...
Ловеч. Председателят на Народното събрание Димитър Главчев връчи награди на
Коментари Харесай

Ловеч: Председателят на Народното събрание Димитър Главчев връчи награди на победителите в юбилейното колоездачно състезание за Купа Васил Левски

Ловеч. Председателят на Народното събрание Димитър Главчев връчи награди на спечелилите в юбилейното колоездачно съревнование за Купа " Васил Левски " пред паметника на Апостола в Ловеч, оповестиха от пресцентъра на Народното събрание. Обиколката бе отдадена на 180-годишнината от рождението на Васил Левски и се организира под почетния патронаж на ръководителя на Народното събрание.
Заедно с вас през днешния ден слагаме началото на една прелестна самодейност, с която означаваме 180-ата годишнина от рождението на Апостола, обърна се той към състезателите и присъстващите. Сигурен съм, че задачите, които сте си сложили – да бъдат разпространявани концепциите и активността на Васил Левски и неговия принос за свободата и независимостта на България, ще бъдат реализирани, добави той.
Председателят на Народното събрание съобщи, че няма друга историческа фигура, която националната ни памет към този момент 180 години пази толкоз чиста и свята. Безсмъртното дело на Левски е българският ентусиазъм към независимост, народна власт и правдивост, акцентира Димитър Главчев. Само от него можем да почерпим сили и сила, с цел да се оправим със актуалните провокации, добави той.
Димитър Главчев поздрави всички участници, които се включиха в съревнованието и най-много спечелилите в конкуренцията. Всички вие показахте мощен състезателен дух и воля за победа, добави той.
По-рано той се включи в конкуренцията сред любителите-колоездачи от село Къкрина до Ловеч. Колоездачното съревнование за Купа " Васил Левски " бе проведено от регионалния шеф на Ловеч в партньорство с Колоездачен клуб „ Хемус 1896 ” - Троян, Български колоездачен съюз, Общините Карлово, Троян и Ловеч.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР