Love Island излъчи драма във вторник вечерта, докато Моли Смит

...
Love Island излъчи драма във вторник вечерта, докато Моли Смит
Коментари Харесай

Моли Смит от ITV2 Love Island критикува „змийската“ Джорджия Стийл като звезди в разгорещен спор за предателство

Love Island излъчи драма във вторник вечерта, до момента в който Моли Смит създаде „ дневния ред “ на Джорджия Стийл с колегата си Том Клеър до много скандал.

След като повярва, че чатовете сред някогашните са почтени на фона на разцъфтяващата й романтика с Том, Моли беше обезпокоена да научи, че може да се случи освен това, вследствие на което се изправи против Джорджия в напрегнати подиуми. Моли продължи да упреква Джорджия, че се е надявала на повече с Том и е употребила чатовете, с цел да се случи това.

Моли в последна сметка избяга след изобретение по време на диалог с Том, което я накара да нападне и него, и Джорджия. Това се случи, когато Том се довери на Моли за това, което той и Джорджия са обсъждали по време на персоналните си чатове.

Докато Моли знаеше, че двамата приказват, тя беше предположила, че са като другари, без да знае, че Джорджия е казвала на Том какъв брой доста го харесваше, като диалозите се насочиха и към допустима целувка, която Том отхвърли. Моли потърси съвет от ня...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР