Лошото момче на българското кино се появи на летището в

...
Лошото момче на българското кино се появи на летището в
Коментари Харесай

Блатечки флиртува с млада дама на летището (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Лошото момче на българското кино се появи на летището в облекло, уместно за пътешестване. Той бе заложил на дънки, съчетани със синя тениска, суитшърт и яке в зелен цвят. В същото време бе оставил косата си повърхностно разрошена или пък може би вятърът си е приключил работата.

Колегата му Николай Урумов пък бе заложил на одежди в черен цвят.

 

След като двамата артисти минаха паспортната инспекция се подредиха на опашката, извиваща се пред едно от кафенетата, с цел да си вземат сандвичи и питиета. Там Блатечки се прояви като любезен джентълмен, отстъпвайки мястото си на млада дама, която очевидно го разпозна, защото му благодари закачливо и се изчерви. Актьорът на собствен ред също й отвърна с необятна усмивка. Ники Урумов пък, който бе директно до него, го изгледа много съмнително.

 

За никого не е загадка, че двамата с Диляна Попова са разграничени (според думите им от 2 години). Знае се, че от няколко месеца Блатечки има нова възлюбена в живота си, само че към този момент я пази в цялостна загадка. Макар да чукна 51 години, той към момента хваща око и съумява да притегли с лекост вниманието на нежния пол.

 

Двамата с сътрудника му за пръв път гостуваха в Тюбинген с комедията „ Хайде да убием Матилда “. Двамата си партнират от години на сцената, а също така са другари и в действителния живот. Твърдят, че точно крепката дружба е тази, която им оказва помощ да си паснат толкоз добре на сцената.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР