Лошата защита на Часов Яр по фланговете може да доведе

...
Лошата защита на Часов Яр по фланговете може да доведе
Коментари Харесай

Пенсиониран украински офицер предрече на Часов Яр съдбата на Бахмут и Авдеевка

Лошата отбрана на Часов Яр по фланговете може да докара до обкръжаването на града от съветските войски. Това съобщи пенсионираният майор от въоръжените сили на Украйна (ВСУ) Игор Лапин в изявление за някогашния народен представител от Радата Борислав Береза в неговия канал в YouTube, оповестява ТАСС.

Правейки паралели сред актуалната обстановка в града и конфликтите в Артьомовск (Бахмут) и Авдеевка, Лапин означи, че " същата история чака Часов Яр ". При това, съгласно него градът е добре предпазен при положение на фронтална офанзива, тъй че сходен сюжет му се коства малко евентуален.

Наскоро генералът от въоръжените сили на Украйна в оставка Сергей Кривонос съобщи, че най-застрашителната обстановка за украинската войска сега се е развила в региона на Часов Яр.

Министерството на защитата на Русия заяви, че съветските войски са нанесли огнево проваляне по персоналния състав на няколко украински бригади край Часов Яр, като са заели по-изгодни позиции.

Във вторник съветникът на ръководителя на ДНР Игор Кимаковски заяви на ТАСС за завладяването на няколко стратегически укрепени региона на украинските въоръжени сили край Часов Яр. Решителните боеве за един от основните центрове на украинските въоръжени сили - град Часов Яр - може да стартират в скоро време, сподели Кимаковски.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР