Лос в Аляска влезе в киносалон и изяде всичките пуканки

...
Лос в Аляска влезе в киносалон и изяде всичките пуканки
Коментари Харесай

Лос избяга от диетата си - влезе в киносалон и хапна пуканки

Лос в Аляска влезе в киносалон и изяде всичките пуканки там, пише UPI. Животното обаче не съумя да остане неусетно - то попадна на камерите за наблюдаване.

Както описват от киносалона, лосът се скитал във фоайето и почнал да рови из боклука в търсене на храна . След това вниманието на животното било привлечено към щанда, където имало пуканки. Миг по-късно лосът изял цялата подготвена продукция, до момента в който сюрпризираният личен състав и посетителите заснемаха случката на телефоните си.

Работниците в киното, откакто завършили със фотосите, почнали да удрят по стените, с цел да принудят лоса да се върне в гората. Преди да избяга, натрапникът разкрил пликче от Макдоналдс с неизядена храна .



Ник Фаулър, биолог по дивата природа от Департамента за риба и дива природа на Аляска, отбелязва, че лосовете нормално се хранят с клончета, листа и други растителни материали.

" Не знам дали фаст фууд е добър за лосове, или не. Въпреки това мога да кажа с убеденост, че не е в естествената му диета “ , добави експертът.

Наскоро в Аляска различен лос посети болница " без записан час “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР