Лос Анджелис Лейкърс получава втори шанс да се сдобие със

...
Лос Анджелис Лейкърс получава втори шанс да се сдобие със
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Маями Хийт - ЛА Лейкърс, Драгич се завръща?

Лос Анджелис Лейкърс получава втори късмет да се снабди със своя 17-и трофей в историята на организацията. " Езерняците " още веднъж ще премерят сили с тима на Маями Хийт в започващия от 2:30 часа българско време шести мач от Финалите на Националната Баскетболна Асоциация.

GAME 6 TONIGHT

The now hold a 3-2 series lead after the 's TOUGH Game 5 win... the presented by YouTube TV continues at 7:30 PM ET on ABC!

: " Don Life " by
— NBA (@NBA) Лейкърс към този момент пропусна да материализира " първия си мачбол ". ЛеБрон Джеймс и компания имаха преднина от 3-1 победи преди началото на мач №5, само че " горещите " демонстрираха извънреден темперамент и откраднаха петия мач по трагичен метод, с цел да понижат изоставането си в серията на 3-2 победи. При триумф на Хийт тази нощ общият резултат ще се изравни и носителят на трофея за сезон 2019/20 ще бъде избран в решителен седми двубой.

Averaging 30.2 PPG, 11.4 RPG, 8.2 APG in the series, LeBron prepares for Game 6! Presented by YouTube TV between the Lakers and Heat continues at 7:30pm/et on ABC!

Music by
— NBA (@NBA) Има огромна смяна в стартовата петица на Лос Анджелис. Старши треньорът на символичните посетители в днешния мач Франк Вогъл е решил да заложи повече на отбраната по периметъра и по тази причина гардът Алекс Карузо ще размени центъра Дуайт Хауърд измежду титулярите на отбора. Звездата на " езерняците " Антъни Дейвис пък страда от леки болки в петата, само че Вогъл показа, че се надява адреналинът да помогне на тежкото крило в срещата.

Miami’s Goran Dragic is listed active for Game 6 vs. Lakers.
— Shams Charania (@ShamsCharania) За Маями огромната вест е обвързвана с един от главните играчи на тима - Горан Драгич. Словенецът за първи път от мач №1 насам е вписан в тимовия лист и това му дава правото да се появи на паркета, макар че до последно бе малтретиран от скъсване на сухожилие в ходилото. Все отново Тайлър Хиро ще резервира мястото си в титулярната петица на тима, само че има възможност Драгич да се включи от пейката, в случай че физическото му положение разреши.

Мач №6 сред Маями Хийт и Лос Анджелис Лейкърс може да гледате.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР