ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Под чадъра си легендата на НФЛ

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Под чадъра си легендата на НФЛ
Коментари Харесай

От маршируващи оркестри до мегазвезди, шоуто на полувремето на Super Bowl се превръща в голям спортен спектакъл

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Под чадъра си легендата на НФЛ Дан Марино стоеше съвсем измокрен в профил, гледайки епичния „ Purple Rain “ на Принс Изпълнение на полувремето на Super Bowl през 2007 година по време на пороен дъжд в Маями.

За Марино, емблематичното шоу на Принс беше един от най-великите моменти в историята на шоуто на полувремето — което в миналото беше обсъждано като елементарна пауза с присъединяване на колежански маршируващи оркестри. Но с времето средата на мача за шампионата на NFL се трансформира в един от най-големите спортни зрелища с осъществявания на суперзвезди от Майкъл Джексън, Бионсе, Мадона, Aerosmith и U2.

„ Представянето на полувремето измина дълъг път ”, сподели куотърбекът на Залата на славата, който игра 17 сезона с Маями Долфинс и се състезава в Супербоул през 1985 година Като анализатор на NFL, Марино имаше място на първия ред в няколко шоута на полувремето.

„ Наистина не са го гледали доста хора “, продължи той. „ Но в този момент, когато се насочваме към Super Bowl 58, хората...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР