ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Лос Анджелис Рамс се споразумяха да

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Лос Анджелис Рамс се споразумяха да
Коментари Харесай

Лос Анджелис Рамс се споразумяха да сключат договор с тайт енда Колби Паркинсън и гарда Джона Джаксън

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Лос Анджелис Рамс се споразумяха да сключат контракт с тайт енда Колби Паркинсън и гарда Джона Джаксън, човек с знания от покупко-продажбите, сподели в понеделник.

Човекът приказва с Асошиейтед прес при изискване за анонимност, защото покупко-продажбите със свободни сътрудници не могат да бъдат оповестени преди началото на новата година на лигата в сряда.

Паркинсън получи тригодишен контракт за 22,5 милиона $, с цел да напусне Сиатъл, съгласно неговите представители в Wasserman NFL. Джаксън ще напусне Детройт, с цел да подпише тригодишен контракт с евентуална стойност $51 милиона с $34 милиона обезпечени.

Паркинсън прекара първите си четири сезона в НФЛ с Seahawks, като хвана 57 подавания за 618 ярда и четири тъчдауна. Роденият в Bay Area играе в Станфорд, преди Сиатъл да го направи селекция в четвъртия кръг през 2020 година

Той се причислява към тайт енд група, ръководена от Тайлър Хигби, който предишния септември се съгласи на двугодишен контракт за 27 милиона $ удължав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР