ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Ако сте участвали в най-дивото събиране

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Ако сте участвали в най-дивото събиране
Коментари Харесай

Документалният филм „Freaknik“ разказва неразказана история зад изключително популярното улично парти в Атланта

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Ако сте взели участие в най-дивото събиране в Атланта, наречено Freaknik преди време, тогава внимавайте: може да бъдете показани в новото на Hulu документален филм за именития махленски ваучър, станал известен посредством фолклорни приказки, включващи запушване, обществена голота и разврат по автомагистралата.

Много от тези изображения сигурно ще бъдат показани напълно във „ Freaknik: The Wildest Story Never Told “. Но документалният филм не се концентрира единствено върху хипер-сексуализираната среда и опасенията за публичната сигурност, свързани с фестивала, роден преди четири десетилетия. Става въпрос и за това по какъв начин емблематичното събитие стартира като просто готвене на чернокожи колежани, което в последна сметка притегли хиляди от цяла Съединените щати, определяйки Атланта като културно и музикално огнище.

„ Това е повече за културата. Това е версията на Атланта на „ Beat Street “ “, сподели Джърмейн Дупри, който е изпълнителен продуцент на плана с няколко други, включите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР