Лорина Камбурова най-накрая показа мъжа, с когото има връзка. Младата

...
Лорина Камбурова най-накрая показа мъжа, с когото има връзка. Младата
Коментари Харесай

Гаджето на Лорина Камбурова е финансист в Ню Йорк и диджей в България

Лорина Камбурова най-сетне сподели мъжа, с който има връзка. Младата актриса се появи с него на фестивала „ Любовта е лудост” във Варна, откакто повече от година отхвърляше да разкрие самоличността му. Противно на спекулациите, че хубавата Лорина ще мине по аления килим на разположение с Ники Илиев, тя бе в компанията на своята публична половинка, с който от години има връзка, писа „ Уикенд “.

Досега известната като Ани от „ Скъпи наследници” хубавица бе споделила единствено, че мъжът до нея се споделя Георги и живее в Съединени американски щати, като настойчиво отхвърляше да разкрива други детайлности, в това число и фотоси на обичания си. Оказва се, че той е млад, синеок и много приветлив. „ Уикенд” научи, че от години живее в Ню Йорк, въпреки да има и доста планове в България, поради които постоянно пътува.

Бил е в два американски университета – единият във Върмонт, а другият – в Ню Йорк. Свикнал е да носи костюм и вратовръзка, защото по специалност е финансист. Оказва се обаче, че същинската му пристрастеност е музиката. Той се изявява като диджей и точно като подобен постоянно има задължения в България за разнообразни празненства, въпреки че непрекъснатият му адрес е в Ню Йорк.

И той като нея е роден във Варна. Според доста от приятелите им, двамата си наподобяват и на външен тип. „ Това е гаранция, че ще останат дружно завинаги”, считат те. Актрисата и обичаният ѝ най-малко към този момент не разкриват дали имат проекти за женитба и деца. Факт е обаче, че с времето Георги все по-често отсъства от вкъщи си в Америка, намирайки си работа в България, изключително през лятото, когато по морето има голямо поле за изява на диджеи. Той даже има лична група – „ Соул фикшън”.

Появата на Лорина дружно с него на аления килим поставя завършек на спекулациите, че младата актриса може би има спекулация с Орлин Павлов, с който в сериала на Би Ти Ви са сгодени. Тя сигурно няма връзка и с приятеля му Ники Илиев, без значение, че до предходната седмица се намекваше точно за такава спекулация.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР