Лорин Гудман твърди, че съотборниците на Кайл Уокър в Англия

...
Лорин Гудман твърди, че съотборниците на Кайл Уокър в Англия
Коментари Харесай

„Съотборниците на Кайл Уокър в Англия са знаели за Лорин Гудман и са се присъединили към обажданията по FaceTime“

Лорин Гудман твърди, че съотборниците на Кайл Уокър в Англия са знаели всичко за неговото скрито семейство – и даже са се включили, до момента в който Уокър е приказвал с нея по FaceTime.

Инфлуенсърката разкри тази седмица, че е посрещнала второ дете с Уокър след раздялата му със брачната половинка му Ани Килнър. Сега тя твърди, че сътрудниците на Уокър са знаели за тяхната спекулация, разкривайки, че бранителят е върнал футболна топка от шампионата за Световното състезание за техния наследник Кайро зад тила на жена си.

По-рано тази седмица 33-годишният Манчестър Сити звездата се извини в Instagram за " цялото разстройство ", откакто неговата обич от детството Ани разгласи, че " лишава малко време " от брака им. Въпреки че споделяха три дребни деца дружно, връзката им беше обект на клюки и спекулации през последните години, като предходната година Кайл беше сниман да свети и целува друга жена.

30-годишната Ани преди този момент беше дала прошка на футболиста и застана до него, откакто Лорин роди сина му, Кайро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР