Лорд Камерън, който беше направен пер, за да стане външен

...
Лорд Камерън, който беше направен пер, за да стане външен
Коментари Харесай

Лорд Камерън предупреждава за „злонамереното влияние“ на Иран и глобалната заплаха

Лорд Камерън, който беше изработен пер, с цел да стане външен министър на Риши Сунак предишния месец, сподели, че на Иран би трябвало да се изпрати ясно обръщение, че ескалацията няма да бъде толерирана.

И той даде обещание, че Англия ще работи със съдружниците си за създаване на мощен набор от възпиращи ограничения против Техеран.

След пътешестване до Франция, Италия, Йордания и Египет лорд Камерън сподели на The Telegraph: „ Иран е безусловно зловредно въздействие в района и в света – в това няма подозрение. Имате хусите, имате Хизбула, имате подкрепяните от Иран милиции в Ирак, които в действителност нападат английски и американски бази, войски.

„ И, несъмнено, Хамас. Така че имате всички тези пълномощници и мисля, че е извънредно значимо, преди всичко, Иран да получи необикновено ясно известие, че тази ескалация няма да бъде толерирана.

„ На второ място, имаме потребност да работим с нашите съдружници за създаването на в действителност мощен набор от възпиращи ограничения против Иран и е значимо да го създадем. Нив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР