Лорънс Тейлър каза пред Sky News, че силите са били

...
Лорънс Тейлър каза пред Sky News, че силите са били
Коментари Харесай

Седем обвинени в престъпления след демонстрациите в събота в Лондон, докато полицията потвърди, че 15 полицаи са ранени

Лорънс Тейлър сподели пред Sky News, че силите са били „ сюрпризирани “ от равнището на принуждение от контрапротестиращите.

Той сподели, че наблюдаването на принуждение измежду протестиращи от 10 сутринта е „ невиждано “ и може да има „ съществени вълнения “, в случай че на контрапротестиращите е било разрешено да доближат до пропалестинските стачкуващи.

Седемте души, против които са повдигнати обвинявания, ще ще се явят в съда през идващите седмици.

Техните обвинявания са свързани с закононарушения, в това число нахлуване, владеене на оръжие, незаконни вреди, публичен ред, подбудителство на расова ненавист и владеене на опиати.

Обвинените на възраст от 21 до 75. Само двама от седемте са от Лондон.

Суела Брейвърман удвоява апелите за потушаване на пропалестинските митинги

Разследванията не престават на „ редица други произшествия “, сподели полицията.

Г-н Тейлър, който управлява полицейската интервенция в събота, сподели: „ Охраната на публичния ред не завършва, когато стачкуващите отидете си у дома.

„ Имаме екипи от чиновници, които не престават да построяват каузи против арестуваните и стартират следствия против тези, които притеглят вниманието ни, когато изображения и видеоклипове се споделят в обществените медии “, сподели той. < /p>

„ От края на вчерашната проява публикувахме апели по отношение на шест случая и не се колебая, че ще последват още. Нашите сътрудници от английската транспортна полиция разгласиха още два апела.

„ Призоваваме всеки, който разполага с информация за самоличността на обвинените или който има фрагменти или фотоси на други евентуални закононарушения, да се свърже с нас, с цел да можем да предприемем подобаващите дейности. "

Джон Харви, 75-годишен от Хакни в източен Лондон, и 23-годишният Итън Стейпли от Норфолк бяха арестувани да се явят в Уестминстърския магистратски съд на следващия ден. Харви е упрекнат в незаконни вреди, до момента в който Стапели е упрекнат в опозиция при арест.

Четирима от мъжете бяха пуснати под гаранция, с цел да се явят в Уестминстърския магистратски съд на 30 ноември. Тейлър Уорн, 21 от Кент, беше упрекнат в владеене на опиати от клас А.

Джеймс Бъкли, 42 от Манчестър, беше упрекнат в владеене на нападателно оръжие, до момента в който 48-годишният Уилям Дънкан от Западен Лотиан в Шотландия беше упрекнат в пиене и нарушение на публичния ред.

Карл Джордан, 47-годишен от Хаунслоу, западен Лондон, беше упрекнат в нахлуване против чиновник на незабавна помощ.

„ Значително безвластие “ от контрапротестиращите

Междувременно 33-годишният Сам Феърклоу от Флинтшър в Уелс беше освободен да се яви пред Уестминстърския магистратски съд на 1 декември, упрекнат в владеене на нападателно оръжие.

Обвиненията следват следствия, водени от детективи от Met's Командването за битка с тероризма и екипът за закононарушения против публичния ред.

Силата сподели, че е направила 91 ареста в събота, с цел да предотврати нарушение на мира. „ Значителен брой “ от тези арести бяха контрапротестиращи, задържани в Пимлико, когато се пробваха да се изправят против хората в про-палестинския марш.

Тези, които бяха задържани единствено за попречване на нарушение на мира, а не за всяко друго закононарушение към този момент е освободено, сподели полицията.

Арестуването на хора затова „ е разполагаем на силовите чиновници, когато има непосредствена опасност от пострадване “, сподели полицията.

Прочетете повече в Sky News:
Брейвърман удвоява апелите за потушаване на пропалестинските митинги
Met апели за помощ при идентифицирането на протестиращи, държащи плакати за „ закононарушения от ненавист “

< p> „ След като непосредствената опасност отмине, обикновено е задържаните да бъдат освободени. Само когато тя продължава, човек ще бъде изправен пред съда. “

Стотици хиляди хора в събота, призовавайки за преустановяване на огъня в

Избухнаха конфликти сред полицията и крайнодесните групи, събрали се да стачкуват против демонстрацията, провеждаща се в Деня на примирието, годишнината от края на Първата международна война, когато Обединеното кралство празнува своята война мъртъв.

откакто се откъсна от марша през Лондон. Разбираемо е, че не всички от тези протестиращи са били задържани.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР