Лорънс Фокс каза, че се надява да обжалва, след като

...
Лорънс Фокс каза, че се надява да обжалва, след като
Коментари Харесай

Лорънс Фокс обмисля обжалване, след като загуби битката за клевета във Върховния съд

Лорънс Фокс сподели, че се надява да апелира, откакто загуби борбата за клюка във Върховния съд в Обединеното кралство с двама души, които той назова педофили в обществените медии.

Актьорът, трансформирал се в политик, беше съден от някогашния настойник на Stonewall Саймън Блейк и мил актьора Кристал поради спор в Twitter, в този момент прочут като X, през октомври 2020 година

Г-н Фокс се обади на господин Блейк и някогашен играч на RuPaul's Drag Race, чието същинско име е Колин Сиймур, „ педофили “ в замяна по отношение на решението на Sainsbury's да означи Месеца на черната история.

 

Основателят на Reclaim Party – който сподели по това време, че ще бойкотира супермаркета – заведе насрещно дело против двойката и телевизионния оператор Никола Торп поради туитове, обвиняващи го в расизъм.

В решение в понеделник госпожа арбитър Колинс Райс отсъди в интерес на господин Блейк и господин Сиймор, отхвърляйки насрещните искове на господин Фокс. доказателствата, вероятностите и обстоятелствата по този случай...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР