Лора Крумова роди второто си дете преди повече от половин

...
Лора Крумова роди второто си дете преди повече от половин
Коментари Харесай

Провал за Лора Крумова! Загуби борбата с килограмите СНИМКА

Лора Крумова роди второто си дете преди повече от половин година, само че още наподобява като бременна в деветия месец. Излязлата в отпуск по майчинство, водеща на „ Събуди се ” по Нова не е свалила и кг от наднорменото си тегло, макар диетите, на които се подложи за намаляване. Днес тялото й все по този начин е като на боркиня с олимпийска купа и тежестта му я кара да се задъхва, когато крачи по улиците.

Онзи ден папараците на „ Уикенд “ видяха сивото фамилно „ Субару ” на Лора и мъжа й Сотир да стопира на централната софийска улица „ Раковска ” под пътен знак, указващ, че престоят и паркирането са неразрешени. Ошишканата Крумова излезе с въздишка от купето, гушнала в ръце невръстната си дъщеря Мина, след което се насочи към близко заведение. Съпругът на дебеланката я последва – на семейството й предстоеше изобилен обяд.

 Свързано изображение

В бистрото Крумова си поръча няколко манджи – сигурен знак, че към този момент не съблюдава непоколебим хранителен режим. По информация на „ Уикенд ” журналистката е поставила завършек на диетите преди няколко седмици, тъй като решила, че те не дават никакъв резултат при нея.

След като похапнаха добре, водещата и мъжът й заплатиха сметката и се върнаха по колата. Краткото разстояние от заведението до автомобила и дребната Мина в ръцете й по този начин изтощиха закръглената Лора, че по едно време тя даже изплези език от напън.

От фамилния обяд липсваше 5-годишният наследник на Крумова, само че това не трябва да изненадва никого. Малчуганът върви на детска градина и е с майка си и татко си чак след 17 часа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР