Лора Крумова не е от жените, които мечтаят за дълъг

...
Лора Крумова не е от жените, които мечтаят за дълъг
Коментари Харесай

Лора Крумова прекратява майчинството! Водещата мина на ударна диета преди да се върне на работа

Лора Крумова не е от дамите, които мечтаят за дълъг отпуск по майчинство, научи HotArena.

Тв водещата се връща на работа наесен – година откакто роди второто си дете, приказва се в Нова тв. Заместницата ѝ в предаването „ Събуди се ” обаче не може да се похвали с сходна сигурност, тъй като е най-вероятно да се наложи да мине на друга позиция, писа „ Уикенд “. 

Още откогато титулярната водеща на „ Събуди се ” слезе от екран поради раждането на своята дъщеричка Мина, се носят клюки, че може да ѝ се наложи да си търси друга телевизия след края на майчинството. Това стана през месец май предходната година, а детето пристигна на бял свят при започване на септември.

Лора към момента се води титуляр като водеща на „ Събуди се ” , където сега работи колежката ѝ Мартин Ганчева, назначена по заменяне. „ По закон заместницата е длъжна да се отдръпна в деня, в който титулярката се върне на работа. Но най-вероятно ще ѝ намерят друга позиция в малкия екран ”, считат хора от екипа на предаването. 

Говори се, че водещата щяла да се върне на работа съвсем незабавно откакто момиченцето ѝ навърши годинка. Така стана и след първото ѝ майчинство. През септември 2013 година журналистката роди сина си Явор, а година и три месеца по-късно към този момент беше на екран. Разликата спрямо ситуацията ѝ в този момент е, че не счита да сменя малките екрани. Миналия път се трансферира от Би Ти Ви в Нова. 

Според слуховете, месеци преди връщането си на работа Лора е предходна на диета с вяра да се преведе във допустимо най-хубав тип за телевизия. Започнала да се лимитира с храната и към този момент била съумяла да смъкна няколко кг. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР