Лора Георгиева от много години използва креватните си умения, за

...
Лора Георгиева от много години използва креватните си умения, за
Коментари Харесай

Бременната синоптичка Лора Георгиева е сломена! Семейство Маджид прие некадърната Жасмина, но не и нея!

Лора Георгиева от доста години употребява креватните си умения, с цел да живее пищно. Макар да няма още 40 година, има два брака зад тила си и се надява на трети в най-скоро време.

Този път обаче бракът може и да й избяга, тъй като фамилията на новия й мъж не я утвърждава за снаха. Лора е в очакване на бебе от Лазгин Маджид, който е наследник на притежателя на компания „ Самекс ”, която оперира с ресторантьорската верига в България KFC.

Брат му Ариф от дълго време е женен за Жасмина Тошкова, която се прочу преди 20 години като асистентката на Румен Луканов в шоуто „ Селка или не ” по Нова телевизия. Жаси към този момент има 3 деца от богаташкия наследник, а и брак, по тази причина не се тормози за бъдещето си.

Интересното е, че Жасмина няма никакви умения, с изключение на да носи таблата на Луканов, само че беше призната в семейство Маджид и към този момент нищо не може да й затвори пътя към милионите. Не по този начин стои обстановката с Лора.

Синоптичката никак не била харесвана от брата на мъжа си, както и от жена му, която виждала в нея конкуренция. Женената двойка била твърдо срещу Лора да влезе в фамилията им, защото тя към този момент има едно дете от първия си брак, който беше с разстреляния посред бул. „ България ” Борислав Маджуров. Освен това на Ариф Лора му се коствала много развратна, тъй като има и втори брак, който е с Деян Дачев.

Лазгин обаче няма време за губене, тъй като наближава 40-те, а още няма семейство. Той бил благополучен, че ще става татко, само че още се чудел дали да предложи брак на Лора.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР