Лондонската спирка на метрото „Oxford Circus, в сърцето на търговския

...
Лондонската спирка на метрото „Oxford Circus, в сърцето на търговския
Коментари Харесай

Затвориха центъра на Лондон, търсят бомба

Лондонската спирка на метрото „ Oxford Circus ", в сърцето на комерсиалния регион на английската столица, е евакуирана и на мястото е дошъл екип на транспортната полиция, предава Reuters, като се базира на информация от свидетел и локалната полиция.

От органите на реда потвърдиха, че са изпратили екип на транспортното звено на ведомството, с цел да отговори на случил се случай, за който към момента не се знае нищо.

„ Ако сте към " Oxford Street " се скрийте в някоя постройка. Полицаи са пристигнали на мястото и са поели надзор над обстановката ", оповестяват от ръководството на Лондонската общинска полиция, посредством обществената мрежа „ Туитър ".

Очевидец показа, че улицата е цялостна с хора, които се възползват от пониженията за „ Черния петък ". Той твърди, че полицията е отделила региона и сега извежда хората и разчиства паркиралите коли. Към мястото бързат пожарни коли и служители на реда.

„ Станцията „ Oxford Circus " е затворена, до момента в който бъде приключено следствието на случая ", обявиха от общинската работа по превоза. Влаковете няма да стопират на станцията до второ разпореждане.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР