Лондон - Тази седмица се появи видеоклип на Катрин, принцесата

...
Лондон - Тази седмица се появи видеоклип на Катрин, принцесата
Коментари Харесай

Властите на Обединеното кралство разследват възможно нарушаване на медицинското досие на принцеса Кейт, тъй като кралските особи претърпяват скандал със снимки

Лондон - Тази седмица се появи видеоклип на Катрин, принцесата на Уелс, която пазари със брачна половинка си принц Уилям, само че не съумя да анулира спекулациите за здравето на Кейт. Изглежда, че ползата е толкоз огромен, че може да е предиздвикал чиновник на лондонска клиника да наруши закона в опит да получи персоналната здравна информация на Кейт.

Британски вестник заяви в сряда, че най-малко един човек е имал се опита да получи достъп до здравното досие на Кейт в частната, първокласна лондонска клиника, където тя претърпя неуточнена коремна интервенция през януари.

Правителствена надзорна организация, Службата на комисаря по информацията, удостовери, че е „ получила отчет за нарушаване “ и е в развой на „ оценка на предоставената информация “.

Кралски вътрешен човек за това, което принцесата Скандалът със фотоси на Кейт демонстрира

В изказване, изпратено до CBS News, основният изпълнителен шеф на лондонската клиника Ал Ръсел сподели, че целият личен състав на заведението е „ ясно наясно с нашите индивиду...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР