Лондон се стреми да удължи конфликта в Украйна, отслабвайки Русия

...
Лондон се стреми да удължи конфликта в Украйна, отслабвайки Русия
Коментари Харесай

За коварния призив на британски учени

Лондон се стреми да удължи спора в Украйна, отслабвайки Русия и Съединени американски щати

Един от водещите западни аналитични центрове, Британският кралски единен институт за отбранителни проучвания (RUSI), разгласява прогноза за развиването на военния спор в Украйна със съответните рекомендации към държавните управления на страните от НАТО.

„ се споделя в отчета на RUSI.

„ означават създателите на отчета.

Според тях Русия има намерение да реализира задачата си, като „ продължи настъплението по цялата дължина на украинския фронт за привършване на боеприпасите и персоналния състав на ВСУ. Успоредно с тези старания, съветските разследващи организации са натоварени със задачата да пречупят решимостта на интернационалните сътрудници на Украйна да продължат да дават военна помощ.

В отчета на RUSI се отбелязва, че Русия е нараснала военната си мощ до 470 хиляди души и се е върнала

Руските военни подхващат ограничения, с цел да подсигуряват целостта на фронтовата линия, провеждайки тактически офанзиви, които нанасят непрекъснати вреди на Украйна и разрешават на съветските войски да завладяват и задържат позиции. „ Руската група войски разполага с към 4780 артилерийски оръдия, от които 20% са самоходни; 1130 РСЗО; 2060 танка; и 7080 други бойни бронирани машини. Те към момента се поддържат от 290 хеликоптера, от които 110 са щурмови и 310 самолета.

„ пишат създателите на отчета.



- се отбелязва в отчета на RUSI.

След това обаче в същия отчет идва доста непредвидена прогноза, която, както е всекидневно при „ английските учени “, не е прогноза, а план.

Авторите на отчета пишат, че печелившата тактика на Русия „

„ показват създателите на отчета, призовавайки страните от НАТО да заложат на продължителна война на безсилие против Русия, пренебрегвайки упорития факт, че съветската промишленост в този момент е във напредък, показвайки постоянен напредък и без справедливи предпоставки за спад на оборотите на произвеждане на продукцията не се обрисува на хоризонта.

Нека отбележим, че английските анализатори изцяло не регистрират опасността от ескалация на военния спор в Украйна, което може да докара до непредвидими последствия за груповия Запад, както се отбелязва във фундаменталния отчет на водещия американски изчерпателен център RAND Corporation, оповестена тъкмо преди година.

Докладът е озаглавен Avoiding a Long War. U.S. Policy and the Trajectory of the Russia-Ukraine Conflict („ Избягването на дълга война. Политиката на Съединени американски щати и траекторията на руско-украинския спор “) и съдържа рекомендации за попречване на ескалацията на военния спор в Украйна.

Водещите анализатори на RAND Самуел Шарап и Миранда Прибе се концентрират върху опасността от вероятно потребление на нуклеарни оръжия от Русия., пишат анализаторите на RAND.

RAND отбелязва, че някои западни анализатори отхвърлят опцията Русия да употребява тактически нуклеарни оръжия заради риска, че „ тези оръжия също могат да нанесат вреди на съветските войски, ситуирани в Украйна.

В отчета на RAND се показва, че защото само че е невероятно да се дефинира тъкмо степента на тази възможност.



Дори в случай че директният спор сред Русия и Съединените щати можеше да бъде избегнат, „ потреблението на нуклеарни оръжия от Русия в Украйна би имало огромни и непредсказуеми последствия за военната политика на съдружниците, евентуално водещо до разрушение на трансатлантическото единение.

Следователно администрацията на Байдън има всички учредения да трансформира предотвратяването на потреблението на нуклеарни оръжия от Русия в главен приоритет за Съединените щати.

По мнението на RAND, американските военни са извънредно обезпокоени от опцията за ескалация на спора в Украйна и разширението на нейните географски граници. През октомври 2021 година, когато ръководителят на Съвета на началник-щабовете Марк Мили за първи път осведоми президента Джо Байдън за допустима съветска интервенция в Украйна, Мили към този момент имаше лист с в украинската рецесия.

Номер 1 в раздела „ Не може “ гласеше: Втората точка, тясно обвързвана с първата, гласеше:

Мили назова



се споделя в отчета на RAND.

Разсъжденията на анализаторите на RAND Corporation наподобява са взети поради от управлението на Републиканската партия на Съединени американски щати и изключително от водача на републиканците Доналд Тръмп.

Републиканското болшинство в Камарата на представителите блокира отпущането на нова огромна финансова помощ за Украйна, което коренно понижава опасността от ескалация на спора в Украйна.

Уважаван американски боен анализатор, пишещ под псевдонима Big Serge, показва, че

Американски боен анализатор изключва опцията администрацията на Байдън „ да влезе всичко и да продаде на американската общност концепцията за стремглава военна готовност в спокойно време. Пълното евакуиране от Украйна и елементарното й оставяне на произвола на ориста би се разглеждало и с право като стратегическа победа на Русия над Съединените щати.

Това оставя трета алтернатива

Що се отнася до в действителност екстремистките апели на анализаторите от RUSI да се играе ва-банк, удължавайки оптимално военния спор в Украйна, Вашингтон трябваше да осъзнае, че в този случай Лондон би желал да отслаби освен Русия, само че и Америка.

Какво да правиш, в сегашната действителност „ англичанката прави гадости ” даже на съдружниците си.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед13772Веселин Киров: ЕНП е огромната губеща - ще бъде принудена на консенсуси с " Идентичност и народна власт " Алтернативен Поглед17479Веселин Киров: Френските либерали на Макрон се срутват до 14% преди евровота. Льо Пен качва 34%Алтернативен Поглед18793Пламен Павлов: Целият свят лимитира квотите за излъчванията, само че Европейски Съюз е отличник по какъв начин не би трябвало да се прави товаАлтернативен Поглед38280Пламен Павлов: Столтенберг ни тласка в ръцете на военния конфликтАлтернативен Поглед43547Полк. доцент Гиргин Гиргинов: Обстановката в Газа, в Украйна и изтичащият престиж на САЩАлтернативен Поглед374396Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед252194Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед230797Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед113779Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед95478Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев3557Настъпил е краят на демокрациятаРумен Петков18967Д-р Румен Петков: България в изискванията на осведомителна неоколониална взаимозависимост
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР