ЛОНДОН, Онтарио — Шефът на полицията в Лондон, Онтарио, потвърди

...
ЛОНДОН, Онтарио — Шефът на полицията в Лондон, Онтарио, потвърди
Коментари Харесай

Полицията потвърждава обвиненията в сексуално посегателство срещу NHLers в инцидента с хокей Канада през 2018 г.

ЛОНДОН, Онтарио — Шефът на полицията в Лондон, Онтарио, удостовери в понеделник, че петима играчи от международния тим по хокей за юноши на Канада през 2018 година са били упрекнати в полово принуждение над жена през онази година и й се извини за годините, нужни за напредване на случая.

Шефът Thai Truong сподели, че Картър Харт от Филаделфия Флайърс, Майкъл Маклауд и Кал Фут от Ню Джърси Девилс, Дилън Дубе от Калгари Флеймс и някогашният състезател от НХЛ Алекс Форментън са упрекнати в полово принуждение. детектив Sgt. Катрин Дан от отдела за полово принуждение и корист с деца сподели, че следствието, обновено през 2022 година, е разкрило рационални и евентуални учредения за покачване на обвинявания, което може да докара до затвор, в случай че има присъди.

„ Искам от името на лондонската полиция да поднеса най-искрените си извинения на жертвата, на нейното семейство за времето, което лиши да се стигне дотук “, сподели Труонг на конференция с десетки кореспонденти на ръка. „ Това не би трябвало да лишава толкоз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР