ЛОНДОН (AP) — Уморен от завишени цени на билетите, звукозаписният

...
ЛОНДОН (AP) — Уморен от завишени цени на билетите, звукозаписният
Коментари Харесай

Уморен от завишени цени на билетите, Yungblud стартира свой собствен достъпен музикален фестивал

ЛОНДОН (AP) — Уморен от повишени цени на билетите, звукозаписният реализатор Yungblud започва собствен личен наличен музикален фестивал.

Bludfest се организира на 11 август в емблематичния Milton Keynes Bowl, който в предишното е бил хазаин на хора като Дейвид Бауи и Грийн Дей в Бъкингамшир, Англия, северозападно от Лондон.

Yungblud, чието същинско име е Дом Харисън счита, че сега фестивалите са „ непредставителни за хората “ — по тази причина той фиксира цената на Bludfest на 49,50 паунда (около $63).

„ Това е като големи такси за билети, големи цени, които през множеството време по този начин или другояче в действителност не отиват при изпълнителя “, сподели той за типичните фестивални цени в скорошно изявление за Асошиейтед прес.

Той прибавя, че музикалните фестивали стават недостъпни, когато в действителност би трябвало да са „ за развлечение и основава мемоари. “

Присъединяват се към него в афиша Lil Yachty, дуото Soft Play, Nessa Barrett, Lola Young и Jazmin Bean. The Damned също играят в слот за „ ик...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР