Лом почерня от полицаи вчера, научи BulNews.bg. Вчера в градчето

...
Лом почерня от полицаи вчера, научи BulNews.bg. Вчера в градчето
Коментари Харесай

Лом почерня от полиция и жандармерия! Масово тарашат къщи и коли за контрабандно гориво, има задържани /снимки/

Лом почерня от служители на реда през вчерашния ден, научи BulNews.bg. Вчера в градчето е извършено следствие по досъдебно произвеждане за контрабанда на гориво. В огромната акция се присъединили чиновници на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана, 4-те районни полицейски ръководства в региона и жандармерията.
Извършени са претърсвания в 17 обекта на територията на Лом. Ченгетата тарашили частни домове и коли, свързани с 6-има души, които се проверяват за контрабандата на гориво. По случая за период от 24 часа са арестувани 4-ма от тях.
Ченгетата ревизирали адрес в крайдунавския град, населяван от 45-годишен гражданин. Там са открити и конфискувани мобилни телефони, документи, карта памет, ловна камера, устройства с антени и четири 30-литрови пластмасови туби с остатъчна миризма на дизелово гориво. В два лекотоварни автомобила, употребени от същия мъж, са открити и конфискувани 107 пластмасови туби с друга съдържимост, множеството празни и такива с дизелово гориво.
От различен адрес в Лом, населяван от 43-годишен гражданин, са конфискувани пневматична пушка, мобилен уред и радиостанция. В лек автомобил "Субару Легаси ", благосъстоятелност на 35-годишен ломчанин, са открити 4 пластмасови туби с дизелово гориво с съдържимост 30 литра.
В 2 парцела в Лом, употребени от 30-годишен ломски гражданин, са конфискувани 20 туби с общо 30 литра дизелово гориво, 3 нелегално притежавани револвера и муниции, компютърна техника и мобилни телефони, 4 туби с гориво за плавателни средства, радиостанция, 2 навигации, подправена банкнота от 100 лв. и дебитна карта. В ресторант-хотел в ломската околност Бахчите, стопанисван от 30-годишния, са конфискувани бутилки, съдържащи общо 114 литра етилов алкохол, както и 4 бидона с общо към 40 литра етилов алкохол, всичките без български акцизен бандерол.
Работа по случая продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура-Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР