Локомотив (София) стартира днес лятна подготовка под ръководството на новия

...
Локомотив (София) стартира днес лятна подготовка под ръководството на новия
Коментари Харесай

Локо стартира лятна подготовка, ще се цели в efbet Лига

Локомотив (София) започва през днешния ден лятна подготовка под управлението на новия си старши треньор Иван Колев. Единственото несъмнено ново попълнение в групата от 23 футболисти е Павел Петков. Юношата на клуба Даниел Василев пък ще мине експериментален интервал.

" Близо 3-месечна пауза се отразява неприятно и на футболистите, и на последователите. Надявам се момчетата да са заредени позитивно и да дадат най-хубавото от себе си и да създадем добра подготовка. Направих всичко допустимо да оставя футболистите от предишния сезон. Вярвам им, демонстрираха положителни игри. Имаме едно ново попълнение към този момент - Павел Петков, както и Дани Василев - наш младеж, който е на проби. Може би ще се подсилим с още един-двама, когато отвори трансферния интервал, само че не непременно. Ще вземем играчи, единствено в случай че с тях можем да наградим и да вдигнем качеството на тима ", разяснява притежателят Иван Василев преди първото занятие на стадион " Локомотив ".

" За мен в основата на всичко е дисциплината. Работи ли се вярно и съществено, резултатите ще дойдат. Вярвам на тези момчетата и имам вяра, че умерено можем да изпълним задачата, която сме си сложили. Още предишния сезон бяхме настроени да играем бараж, само че нещата се развиха по различен метод. Неприятно е, само че гледаме напред и животът продължава, колкото и да ни е мъчно ", добави той.

" Тази пандемия върна много обратно и стопанска система, и бизнес, даже и спорта. Справям се до момента. Локомотив е един от най-сериозните и най-стабилните финансово клубове. Не се изхвърляме, само че работим честно и безусловно на никое място нямаме отговорности. Едва ли в различен тим от " Б " група има 17-18 професионални футболисти ", сподели още Василев.

Собственикът на " железничарите " изясни, че единствената цел е промоция в елита, а съществени съперници съгласно него на този стадий са Пирин (Благоевград) и Хебър (Пазарджик). " Целта е една, в никакъв случай не е била друга. Дано да имаме шанс, да бъдат здрави всички, нека да се преборим за промоция в елита. Основен съперник ще ни бъде Пирин, имат добра организация, взеха и положителни футболисти, само че не се тормозя. Хебър също има добър треньор и управление. Мисля, че те ще играят значима роля. Има и други положителни тимове, само че сега не мога да кажа на какво равнище са ", сподели Василев.

Локомотив има да изтърпи наказване от още три мача без аудитория от прекратения минал сезон, само че от клуба ще желаят анулацията на глобата за новата акция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР