Локомотив София ще пусне билети по 15 лева за феновете

...
Локомотив София ще пусне билети по 15 лева за феновете
Коментари Харесай

Локо Сф оцени ЦСКА на 15 кинта

Локомотив София ще пусне билети по 15 лв. за почитателите на ЦСКА. Предстоящият дуел сред двата отбора на стадиона в „ Надежда “ е в събота от 19:00 часа. Пропуските за последователи на армейците, които ще са общо 1200 на брой, ще бъдат пуснати в продажба в петък следобяд на касата на бул. „ Гурко “ пред бранш А на Националния стадион „ Васил Левски “.

Любопитно е, че те са по-скъпи, в сравнение с тези за агитката на Левски през ноември, когато сините позволиха равнене до 2:2, откакто водеха с 2:0 при визитата си на столичните железничари. Тогава гостуващите почитатели плащаха по 12 лв., с цел да гледат дуела онлайн.

Армейците не са играли в „ Надежда “ близо две години, откакто през предишния сезон срещата им в дома на Локомотив бе още във втория кръг. Двубоят на 16 юли 2022 година приключи 1:1, като късен гол на Браян Морено донесе точката за отбора, воден от Саша Илич.

Преди това пък двата тима не се бяха срещали на стадион „ Локомотив “ цели 6 години – от конфликта им в шампионата за Купата на България, когато червено-черните шокираха армейците и ги отстраниха след победа с 2:1, въпреки че по това време се състезаваха във Втора лига.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР