Локомотив (София) очаква халфа Мартин Райнов. На 12 януари полузащитникът

...
Локомотив (София) очаква халфа Мартин Райнов. На 12 януари полузащитникът
Коментари Харесай

Мартин Райнов може да облече екипа на Локомотив

Локомотив (София) чака халфа Мартин Райнов. На 12 януари полузащитникът стана свободен сътрудник, откакто завърши връзките си с румънския Арджеш. Бившият футболист на Левски, Берое, Локомотив (Пловдив) и други е разговарял с управлението на " железничарите ", написа " Тема Спорт ".
 Мартин Райнов се раздели с клуба си в Румъния Мартин Райнов се раздели с клуба си в Румъния
Райнов е оповестил, че, в случай че не си откри нов тим в чужбина ще укрепи " червено-черните ". Така той е гласен за заместител на напусналия в посока ниските равнища на футбола в Полша Симеон Славчев.

30-годишният Райнов е получил позвъняване и от Локомотив (Пловдив) неотдавна, само че преди да стане ясно, че прехвърлянето на Пиер Зебли в Химки пропада. Така след оставането на Зебли " черно-белите " към този момент не виждали смисъл в неговото привличане, което на този стадий няма да се реализира.

В средата на терена Александър Томаш разчитал още на Петър Витанов, Георги Каракашев и младият Христо Иванов. В " Надежда " обаче били на мнение, че Райнов ще им свърши отлична работа, както Симеон Славчев, който пристигна в Локо преди година.

Освен в румънския Арджеш, където мина през септември 2021 година, на открито той носи още екипа на израелския Ашдод. Развитие се чака през идната седмица.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР