Локомотив (София) и ЦСКА 1948 ще открият 22-ия кръг в

...
Локомотив (София) и ЦСКА 1948 ще открият 22-ия кръг в
Коментари Харесай

Мобилизиран Локо чака ЦСКА 1948

Локомотив (София) и ЦСКА 1948 ще открият 22-ия кръг в efbet Лига. Двата клуба имаха отлични мачове през есента, само че след старта на пролетния полусезон представянето им върви надолу. Столичното дерби ще стартира в 17:30 часа на стадиона в " Надежда ".

Локо (София) е в серия от 7 следващи мача без победа и сигурно ще бъде доста мобилизиран за идното дерби.

Добрата вест за " столичните железничари ” е, че треньорът Станислав Ганчев няма проблеми с осъдени футболисти и ще може да хвърли всичко най-хубаво против своя противник.

Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев записа две победи в първите си три срещи отпред на отбора, само че играта на тима към момента не е на равнището от есента. Сега трудността пред “червенте ” е съществено, защото на няколко пъти през сезона Локомотив показва, че не е тим, който може да бъде недооценен взимайки 7 точки от Лудогорец, ЦСКА и Левски.

Гостите няма да могат да разчитат на двама свои футболисти - Алекс Колев и Реян Даскалов. Първият е контузен, а вторият бе изпъден при домакинската победа с 1:0 над Арда в предходния кръг. През седмицата “червените ” се укрепиха с някогашния нападател на Марица и Крумовград Мариян Тонев, само че той надали ще запише минути в днешния мач.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР