Локомотив Пловдив приема ЦСКА - София в отложен мач от

...
Локомотив Пловдив приема ЦСКА - София в отложен мач от
Коментари Харесай

Локо готви нови кошмари за ЦСКА с амбиция за тройката

Локомотив Пловдив приема ЦСКА - София в отсрочен мач от 7-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е през днешния ден от 17:15 часа и ще бъде управителен от тъмничарят от Айтос Валентин Железов.

Срещата по стратегия трябваше да се играе в края на август, само че БФС я отложиха поради уговорките на " алените " в шампионата Лига на конференциите.

При триумф черно-белите ще се изкачат на трето място във краткотрайното класиране. В момента те са четвърти, на две точки зад ЦСКА 1948. Днешните им съперници пък са водачи, само че с мач повече от Лудогорец.

В последните няколко години гостуванията на Лаута съществено стряскат ЦСКА. " Червените " завоюваха единствено една от последните си 5 визити за състезание и изгубиха останалите 4. Локомотив е в серия от 3 следващи победи вкъщи - два пъти с по 2:0 и един път с 2:1. Другият им триумф още веднъж е без позволен гол - 1:0. Освен това, от общо 26 триумфа начерно-белите против " армейците ", 24 са в Пловдив.

Затова в идния мач ЦСКА има да се бори с кошмарите си, с цел да запише четвърта поредна победа отвън София и да остане крепко стъпил на първото място. Авансът им пред Лудогорец на върха в класирането е две точки, само че първенците имат мач по-малко.

Иначе ЦСКА рядко не печели през сезона, като това се случи на единствено три пъти до този миг. В предходния кръг „ армейците “ надделяха Арда с 3:1. Това бе седма аудиенция за тях, а триумфът едвам четвърти на открито. Всички неверни стъпки за „ алените “ бяха надалеч от вкъщи.

В петък Локомотив Пловдив стигна единствено до 0:0 против Пирин. Тимът се движи на четвъртата позиция и несъмнено оценката за Александър Томаш отпред на клуба е добра. Този път противникът обаче е доста по-класен и добре прочут на треньора на " смърфовете ".

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) - ЦСКА - СОФИЯ

Вероятни сформира:

ЛОКО: Хоркаш, Матеус, Луан, Бидунга, Томашевич, Зебли, Джонатан, Дион, Карагерен, Илиев, Боруков 

ЦСКА: Бусато, Петров, Юга, Матай, Кареасо, Линдсет, Турицов, Вион, Жеферсон, Назон, Морено

СЪДИЯ: Валентин Железов
СТАДИОН: " Локомотив ", Пловдив
НАЧАЛО: 17:15 часа
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР