Локомотив Пловдив отправи призив към всички свои съмишленици от Професионалната

...
Локомотив Пловдив отправи призив към всички свои съмишленици от Професионалната
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив призова за данъчни облекчения към спорта

Локомотив Пловдив насочи апел към всички свои съидейници от Професионалната футболна лига у нас, с цел да се обединят към настояването за данъчни облекчения от страна на страната. Отворено писмо бе оповестено през днешния ден на страницата на клуба.

„ Уважаеми сътрудници от професионалните футболни клубове, с актуалното писмо бихме желали да обърнем внимание на следното предложение, което насочваме към органите на изпълнителната власт – за застраховане опцията за приемане на данъчни облекчения на спомоществователите на спорта, като включително влизат и спортни бази, подготовка и осъществяване на спортни събития. Предлагаме да адресираме предлагането непосредствено до Министерство на младежта и спорта, Министерство на стопанската система и промишлеността и Министерство на финансите и като отворено писмо през медиите “, гласи част от писмото.

Междувременно Локомотив продължава да строи новия си стадион в парк „ Лаута “ благодарение на Община Пловдив. До този миг са вложени над 12 млн. лева, а през предишния месец бе гласувано от Общинския съвет в допълнение финансиране в размер на още 12 млн., само че част от тях са планувани и за стадион „ Христо Ботев “ на локалния Ботев Пловдив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР