Локомотив Пловдив надделя над Черно море с 2:1 на Лаута“

...
Локомотив Пловдив надделя над Черно море с 2:1 на Лаута“
Коментари Харесай

Локо Пд измъкна победата срещу Черно море в края

Локомотив Пловдив надви над Черно море с 2:1 на „ Лаута “ и приближи съперника си на единствено точка при оставащ един кръг до края на шампионата.

Всички голове в срещата сред петия и шестия във краткотрайното класиране паднаха през втората част на мача.



В деветата минута удар на Мазир Сула профуча над напречната греда. Локо отвърна с шут на Дион - също неакуратен. 

Велислав Василев бе открит на скорост в наказателното поле на домакините и опита подаване, само че Трупе пресече в най-ключовия момент. В 18-ата минута жпит за неочакван изстрел направи и Василев, само че Хоркаш се намеси добре.

След тъкмо половин час игра Хорхе Сегура се извиси над всички и с глава засече центриране на Джовани, само че не съумя да отклони топката, тъй че тя да влети в мрежата на Георгиев. 

Шест минути преди края на частта бързо осъществяване на фал откри Едгар Пашеко зад защитата на Локомотив. Крилото обаче си затвори ъгъла за пукотевица и прати топката в навън. В последните секунди Цветомир Панове се регистрира с значима интервенция в защита, пресичайки пас на Джовани при контраофанзива на " черно-белите ".



Второто полувреме стартира с състояние за Черно море. В 49-ата минута Стефан Велев засече топката с глава след центриране от корнер на Велислав Василев. Ударът на полузащитника прелетя над вратата. Локомотив отговори незабавно с удар в навън на Джовани. Бразилецът получи топката от Димитър Илиев и на скорост се оправи в двама бранители на гостите. Техничният изстрел на Джовани не откри очертанията на вратата. 

В 52-рата минута Локомотив поведе посредством капитана си Димитър Илиев. С голяма заслуга за попадението се регистрира влезлият на почивката младеж Петър Андреев. Младокът проби по левия фланг, след което центрира остро по земя към втора греда, където Димитър Илиев нямаше по какъв начин да сбърка. 

Черно море изравни в 76-ата минута, а в голмайстор за отбора се трансформира резервата Мишаел Алвес. Живко Атанасов върна обречено центриране от самата голлиния, а в наказателното поле Мишаел засече с глава за 1:1.

В 85-ата минута Димитър Илиев за повторно изиска дузпа за нарушаване против него в наказателното поле. Този път ВАР се намеси и привика основния арбитър да прегледа обстановката, като ясно се видя, че Виктор Попов препъва капитана на Локомотив. Зад топката застана Джовани, който стреля технично в долния ляв ъгъл на вратаря, а стражът Георги Георгиев не помръдна. 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР