Локомотив Пловдив и Левски завършиха 2:2 в мач от седмия

...
Локомотив Пловдив и Левски завършиха 2:2 в мач от седмия
Коментари Харесай

Стоилов се завърна официално начело на "Левски" с равенство

" Локомотив " Пловдив и " Левски " приключиха 2:2 в мач от седмия кръг на Първа футболна лига. Срещата беше още един дебют за новия треньор на „ сините “ Станимир Стоилов, който се завърна отпред на отбора в първите дни на септември.

Двата тима предложиха атрактивни отигравания и оспорвани конфликти на терена в Пловдив. За атмосферата допринасяха и двете агитки, които шумно подкрепяха любимците си.

Снимка: Lap.bg

В 37-ата минута резултатът беше открит от Борислав Цонев. Златко Димитров опита удар с глава, само че вратарят на „ Локомотив “ мазета. Топката обаче попадна в другия футболист на „ Левски “, който се разписа, а голът му мина и дълга инспекция от системата VAR.

До края на полувремето нямаше други рискови обстановки, само че за сметка на това през втората част паднаха още голове.

Снимка: Lap.bg

„ Локомотив “ изравни в 73-ата минута. Бирсент Карагерен върна топката към Георги Минчев, който отблизо разстояние се разписа за 1:1.

В ответната офанзива „ сините “ още веднъж поведоха с извънредно хубав гол на Георги Миланов. Той се ориентира добре сред бранителите на домакините, стреля отдалеко и прати топката във вратата на Пиргов.

Снимка: Lap.bg

Резултатът стана 2:2 в 80-ата минута, когато дежурният голмайстор на „ Локомотив “ – Димитър Илиев, означи с акуратен удар.

В самия завършек на мача футболистите с черно-бели фланелки удариха и греда. В последните секунди Мартин Петков от " Левски " пък не стреля тъкмо от добра позиция.

Снимка: Lap.bg

След равенството " Левски " има 7 точки в актива си и е на 9-то място в класирането. " Локомотив " пък остава на последното място в подреждането.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР