Локомотив Пловдив е на път да смени тихомълком собственика си,

...
Локомотив Пловдив е на път да смени тихомълком собственика си,
Коментари Харесай

ТИМ пуска ръка на Локо Пд

Локомотив Пловдив е на път да смени тихомълком притежателя си, оповестява Галерия. " Черно-белите " ще преминат в ръцете на компании, гравитиращи към групировката ТИМ.

Става въпрос за колекторска компания и компания за бързи заеми, които и в този момент дават главните пари на " Лаута ". Собственикът Христо Крушарски е привършил извоюваното от ракетите и ще трансферира мажоритарния дял на новите притежатели. Той няколко пъти се оплака, че към този момент няма пари за Локо и мята кърпата.

Ексцентричният предприемач от Говедарци обаче ще остане лице на клуба. Веднъж, че е влезнал под кожата на играчи и треньори. И второ, ТИМ са известни с това, че не обичат шума и публичността.

Интересът на варненските милиардери към Локо не е инцидентен. Те желали да стъпят съществено в Пловдив. Според наш източник първо се насочили към футболния Марица. Да сменят посоката към парк Лаута им оказал помощ Георги Иванов - Гонзо. Той беше треньор на Черно море и завърза отлични контакти с босовете на ТИМ. Идолът на левскарите даже не се отделяше с един от основните хора в групировката, до момента в който живеел във Варна.

Апетитите са свързани със строителство на стадиона на Локо. Новите баровци заварили същински батак и евентуално изчезнали държавни милиони. Но работата по " Лаута " интензивно продължава.

Според осведомени компаниите на ТИМ са хвърлили око на прилежащия терен, южно от спортния комплекс. Там има големи имоти на някогашен зовод, които стоят празни. Планът е да бъдат изкупени и застроен съвременен затворен комплекс, с какъвто е цялостен прилежащия ж.к. Тракия. Търсенето на жилища обаче е извънредно засилено поради отличната инфраструктура.

Интересното е, че тъкмо Гонзо се скара с Крушарски и излетя от клуба. Бившият голмайстор стана шеф на националните тимове, съгласно информация на Галерия, тъкмо с мощната ръка на приятелите от ТИМ, които имат мощно лоби при Боби Михайлов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР