Локомотив (Пд) и ЦСКА 1948 не се победиха, завършвайки 1:1

...
Локомотив (Пд) и ЦСКА 1948 не се победиха, завършвайки 1:1
Коментари Харесай

Локо Пд и ЦСКА 1948 не се победиха, гостите останаха извън топ 6

Локомотив (Пд) и ЦСКА 1948 не се победиха, завършвайки 1:1 в мач от 30-ия кръг на Първа лига. Двубоят се игра на стадиона на " черно-белите " в пловдивския парк " Лаута ".

Още във втората минута някогашният футболист на " смърфовете " Бирсент Карагарен можеше да вкара гол за софиянци, само че пропусна. Гостите заиграха по-уверено и в 24-ата минута бяха покрай гол, само че Талис уцели гредата. Две минути  по-късно Хорсе Сегура от домакините стреля рисково с глава, само че топката излезе в навън. В 32-ата минута Бирсент Карагарен преодоля вратаря на противника Кристиан Томов, само че Тодор Павлов мазета топката от краката му на метри пред голлинията.

Локомотивци заиграха по-силно след почивката и в 46-ата минута Оливер Кандем пропусна от комфортна позиция. Две минути по-късно Кристиан Томов мазета коженото кълбо след удар на Бирсент Карагарен от чиста позиция. " Черно-белите " поведоха в резултата с гол на Тодор Павлов, който се разписа за 1:0 с мощен шут след пас на Димитър Илиев. Две минути по-късно Мичи Нтело можеше да вкара второ попадение за " железничарите ", само че уцели гредата. В 59-ата минута Бирсент Карагарен изпревари Хорхе Сегура и изравни за 1:1.  Той не се зарадва, че е вкарал гол във вратата на някогашния си отбор и " черно-белите " почитатели го приветстваха. Три минути по-късно Хорхе Сегура пропусна да се разпише от комфортна позиция.

Пловдивчани бяха покрай втори гол във вратата на гостите в 86-ата минута, когато след безредие в наказателното им поле Тодор Павлов стреля, само че бранителите на противника почистиха топката.

С равенството на " Лаута " гостите от Бистрица няма да играят в топ 6 през втората фаза от шампионата, макар че през предишния сезон бяха трети в крайното класиране. Шансът им да вземат още веднъж квота за Европа минава през присъединяване в бараж, в случай че задържат 7-ото място в крайното класиране.

Абсолютният дилетант Крумовград пък ще играе в първата шестица още в дебютния си сезон в елита. 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР