Локомотив (Горна Оряховица) победи у дома Вихър (Славяново) с 1:0

...
Локомотив (Горна Оряховица) победи у дома Вихър (Славяново) с 1:0
Коментари Харесай

Виктор Кашай видя победата на Локо и незачетен гол за Вихър

Локомотив (Горна Оряховица) победи вкъщи Вихър (Славяново) с 1:0 в дерби за призовите места. Срещата е от 24-ия кръг на Северозападната Трета лига беше следена от ръководителя на Съдийската комисия на БФС Виктор Кашай. Димитър Байдаков обезпечи триумфа. Това се случи в 22-ата минута, когато Даниел-Виктор Кънчев опита да стреля, топката обаче попадна у Байдаков и той я насочи в мрежата. Стана същинско дерби, а на трибуните бяха над 600 фенове. Голмайсторът и Георги Колев имаха шансове да удвоят. 

След почивката славяновския отбор беше по-добрия. Константин Генков пропусна да изравни. Опасен удар от фаул насочи Цветан Петров. Два пъти с гола се размина Калин Иванов. Той напусна с аркада в 80-ата минута след конфликт със съперник при въздушен дуел. Кулминацията обаче беше 5 минути по-рано, когато Кристиян Григоров вкара гол, само че бургаския арбитър Мюмюн Сар не зачете изравнителното попадение. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР