Локо Пловдив откри сезона в елитния ни футбол с леко

...
Локо Пловдив откри сезона в елитния ни футбол с леко
Коментари Харесай

Локо откри сезона в победа, босът изгони официално Камбуров

Локо Пловдив откри сезона в елитния ни футбол с леко изненадваща победа 2:1 като посетител на Етър, макари  на стадиона в Ловеч. Всички чакаха гостите са се предадат без при, без Камбуров и с още куп кадрови проблеми.

Но главоболията преди мача дадоха противоположен резултат. Трите насилствени смени също не пречупиха локомотивския дух в играчите, подкрепяни безусловно от към стотина последователи на стадиона. Везалов, Сержо и Марков напуснаха терена поради контузии, като последния се прибра в съблекалнята с окървавено лице.

В 31-ата минута Ванчо Траянов откри с отличен дълъг пас Веселин Марчев, който спря топката на гърди и без да се бави прониза Кирил Акалски. В самия завършек на полувремето Дани Кики означи страховит гол за 0:2 с удар отвън границите на пеналта.

В 82-ата минута Цветомир Тодоров понижи за Етър след прекрасен фаул. Новаците натиснаха, само че беше прекомерно късно.

След края босът на клуба Христо Крушарски разяснява пред PlovdivDerby.com обстановката към идола на Лаута.

„ Мартин Камбуров самичък ми се обади и сподели, че желае да напусне. Той към този момент един път направи това, тъй че трети път при мен няма. След като е решил, няма да го спирам. Днес пари в Локо няма да има. Аз съм ги спрял да не вземат пари.

В понеделник персонално ще им раздам парите на всички, да заповядат на Лаута в 16:00 часа. В момента съм в Бразилия и си потеглям към България. уговорил съм двама бразилски футболисти. През другата седмица ще дойдат “, сподели ексцентричният необут от село Говедарци.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР