Лобистът Марк Макган каза пред в.Гардиън, че той е човекът,

...
Лобистът Марк Макган каза пред в.Гардиън, че той е човекът,
Коментари Харесай

Това е лобистът, подал сигнал за злоупотреби срещу Юбър

Лобистът Марк Макган сподели пред в. " Гардиън ", че той е индивидът, подал сигнал против практиките на " Юбър " и дал хиляди компрометиращи документи против американската компания на английския вестник, съобщи Франс прес.

Макган, който сред 2014 година и 2016 година е лобирал за превозвача с водачи в Европа, Африка и Близкия изток, е решил да проговори, защото счита, че " Юбър " е нарушил законите в десетки страни и е заблудил хората за изгодите от услугите на компанията.

Петдесет и две годишният лобист признава, че носи своята част от отговорността за това, което е правила компанията.

" Аз бях този, който разговаряше с държавни управления, който промотира ( " Юбър " ) в медиите, който споделяше на хората, че би трябвало да трансформират разпоредбите, защото водачите би трябвало да се възползват от тях, и че хората ще имат доста стопански благоприятни условия ", признава Макган пред в. " Гардиън ".

Когато развиването на компанията сподели, че " сме продавали една неистина, по какъв начин да има човек чиста съвест, в случай че не се изправи против метода, по който през днешния ден се отнасяме с хората? ", пита риторично той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР